VIZE za Veliku Britaniju, SAD, Bahame…

The English Book je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u posredovanju za apliciranje za dobijanje viza za ulazak u Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države a od nedavno i za Bahame.

Svi državljani Srbije koji odluče da posete ove zemlje suočavaju se sa komplikovanim i vremenski zahtevnim procesom dobijanja vize. Dokumentacija je obimna, sam postupak apliciranja stresan a i zahtevi se često menjaju.

Bez obzira da li je svrha vašeg putovanja turizam, medicinski tretman, studiranje ili poslovni aranžman, tu smo da vam damo smernice i budemo uz vas na svakom koraku u ovom postupku.

Naša usluga obuhvata inicijalno informisanje o tome šta vam je sve potrebno, kako izgleda čitav postupak i koliko traje, popunjavanje aplikacija, provera ispravnosti vaših dokumenata kako bi sve bilo u skladu sa zahtevima, ali i savetovanje o detaljima o kojima treba voditi računa prilikom podnošenja zahteva i na samom intervjuu.  

Stavljamo vam na raspolaganje naše višedecenijsko iskustvo i znanje. Javite nam se putem mejla ili telefonom 011 3131 044.